Vse kvalitete Clavinove v pravem ohišju koncertnega klavirja. Strune je nadomestila resonančna lesena zvočna plošča, zato bo zvok in občutek ob igranju prav tak, kot ste ga vajeni iz pravih klavirjev. Popolnost elegance in vrhunskega zvoka, vse to je Clavinova CLP 665 GP.

88 klavirsko obteženih tipk s točko preloma(escapement), ki so prevlečene z umetno slonovino in umetno ebenovino
36 zvokov
256 tonska polifonija
Yamaha CFX in Bösendorfer Imperial
Reverb - Efekt, Damper resonanca
Vgrajen Bluetooth za lažjo povezljivost
Piano Room
16-stezni snemalnik (250 pesmi )
2 priključka za slušalke z novim CFX Binaural sistemom, USB (povezava električnega klavirja z računalnikom)
Vgrajenih 10 Demo pesmi in 50 Novih klavirskih pesmi (priložene note)
20 spremljav
LCD zaslon
Držala (zatiči) za note
(25 W + 10W) x 2 ojačevalec, (16 cm + 5 cm) x 2 zvočniki
Dimenzije (Š x V x G): 1430 x 932 x 1147 mm, Teža: 103 kg
Barva: Črn lak (Polished Ebony)

Yamaha CLP serija zajema čisto esenco koncertnega klavirja v zvoku in dotiku, ki utripa s pianistom v vas.

  • Igrajte z zvokom CFX granda, Yamahinega najboljšega koncertnega klavirja
  • Izberite tople tonalne barve in mehkobo legendarnega klavirja Bösendorfer Imperial
  • Izkusite sinergijo zvoka, dotika tipk in občutka na pedalih kot na koncertnem klavirju
  • Vse, kar potrebujete za vajo in igranje kot na koncertnem klavirju

 

Digitalni pianino Yamaha Clavinova CLP-665 ima vse karakteristike in zmogljivosti, ki jih pričakujete od prvega klavirja, vključno s kvalitetnim klavirskim tonom in mehaniko tipk.

Real Grand Expression

Fraza 'Real Grand Expression' definira izrazno sposobnost električnega klavirja Clavinova. Ne samo popolno utelešenje zvoka, dotika in pedalov, kot na pravem klavirju, temveč tudi dolgoletne izkušnje v izdelavi pravih klavirjev, ki so bile uspešno uporabljene in prenesene na električni klavir, povežejo te tri glavne elemente v popoln instrument, pri katerem boste pozabili, da ne igrate klasični koncertni klavir.

Popoln klavirski zvok

Električni klavir CLP665 nosi zvok koncertnega klavirja, ki je bil posnet v idealnih pogojih z najboljšo studijsko opremo, na dveh najboljših klavirjih na svetu, Yamaha CFX Grand in Bösendorfer Imperial. Izbrana sta bila dva najboljša klavirja, uglasil jih je legendarni mojster uglaševanja. Zvok je posnet v več nivojih, saj se klavir popolnoma drugače obnaša pri različnih jakostih igranja. Prav tako je zvok drugačen, ko pritistnemo pedal ali celo, če ga pritisnemo samo na pol. Vse to so razlogi, da električni klavir Clavinova CLP-645 ponuja avtentičen zvok in dinamiko tudi v digitalnem pianinu.

Od staccata do legata – popolna izraznost pod vašimi prsti

Zahvaljujoč Yamahini 'Smooth Release' tehnologiji ponujajo električni klavirji Clavinova natančen, čist in definiran zvok, ko igrate staccato ter polne dolge tone in mehke prehode med njimi. To omogoča pianistu popolno izraznost in svobodo ob igranju na električni klavir.

VRM physical modeling—značilen odmev, ki ga tvori celotno telo koncertnega klavirja

VRM sistem, ki je prisoten v električnih klavirjih Clavinovapri poslušalcu ustvari občutek kot, da ga zvok, ki prihaja iz klavirja v celotiobdaja - resoniranje strun, pedalov, ohišja in alikvot.

256-notna polifonija

Zaigrajte hkrati vse note, ki vam jih srce poželi, z 256-notno polifonijo vam nikoli ne bo zmanjkalo tonov. (256-notna polifonija pomeni, da če pritisnete sustain pedal in zaigrate 256 tonov hkrati, bodo zveneli vsi. Ko pritisnete 257., bo prvi pritisnjen utihnil.)

Izvrstna igralnost in občutek

Ker uporabljajo električni klavirji Yamaha Clavinova CLP-635 enak sistem kladivc (brez vzmeti) kot koncertni klavir (GH3X mehanika) je občutek igranja enak pravemu klavirju od težjih spodnjih tipk do lažjih na zgornjih oktavah. Tipke imajo tri-senzorsko konfiguracijo, kar natančno zaznava in interpretira obnašanje tipk – odziv, zelo podoben tistemu na pravem klavirju.

Stabilizatorji tipk

Yamahin patentiran sistem omogoča prijeten prenos iz vaših prstov direktno v zvok. Tipke so odzivne, prijetne tudi ob dolgotrajnem igranju. Imeli bopste enak občutek kot pri igranju klasičnega klavirja.

Naraven občutek po vsej dolžini tipke

Konice Clavinovinih tipk so daleč od osi tipke, zato se tipke pogrezajo mehko tudi, če jih igrate tik ob korenu. Tipke na digitalnem pianinu Clavinova so narejene tako, da je točka podpore skrita v instrumentu samem čim dlje od konca tipke, kar poveča igralnost in udobje po vsej površini tipke.

Resonanca celega instrumenta, kot pri pravem klavirju

Podobno kot pri pravem klavirju je tudi električni klavir Clavinova natančno kalibriran, z zvočniki postavljenimi na določenih mestih in natančno izbranemu lesu, kar omogoča, da celotni inštrument optimalno resonira. Tako med igranjem zvok prihaja iz različnih mest na digitalnem klavirju, kar nam daje občutek, da sedimo za pravim koncertnim klavirjem.

Acoustic optimizer

Električni klavir Clavinova vsebuje akustične optimizatorje, ki regulirajo pot zvoka in barvo tona. Yamahino znanje in dolgoletne izkušnje na področju akustike je privedlo do tega, da električni klavir reproducira naraven zvok tako na nizkih, kot na visokih tonih.

The Stereophonic Optimizer – nova izkušnja pri uporabi slušalk

Pri igranju s slušalkami, Stereophonic Optimizer pianistu ponuja izkušnjo prostorsko razpršenega zvoka enko kot pri igranju akustičnega klavirja. S Stereophnonic Optimizer-jem, so zvoki, ki so bili analogno zajeti iz akustičnega klavirja* slišati kot, da bi prihajali iz telesa inštrumenta. To omogoča udobno, naravno izkušnjo, ki odpravi pomanjkljivosti pri igranju s slušalkami.

* CFX Voice, uporaba binauralne tehnologije zajemanja zvoka (snemanje zvoka v višini ušes pianista)
 

Več-stezni snemalnik pesmi

Funkcija snemanja v Clavinovi CLP635 omogoča, da posnamete skladbo, ki ste jo zaigrali* z dotikom enega samega gumba. Ta odlična funkcija vam omogoča objektivno ocenitev vašega igranja med vadbo. Seveda pa lahko funkcijo uporabljate tudi za ustvarjanje lastnih skladb, saj omogoča nasnemavanje na kar 16 stezah. 
*Zapis je v MIDI formatu

Široka paleta zvokov

Poleg vrhunskih zvokov klavirjev imajo električni klavirji Clavinova tudi lep nabor visoko-kvalitetnih zvokov drugih instrumentov, kot so e-piano, orgle, kitare, violine … Uživajte v svobodi izbire, kombiniranju zvokov in igrajte katerokoli glasbeno zvrst vam srce poželi.

IAC (Intelligent Acoustic Control), popoln za igranje doma

Kadar ne morete igrati na polni jakosti inštrumenta (npr. v večstanovanjskih hišah) je opcija nastavitve jakosti zelo uporabna. Do sedaj je veljalo, da se na nižjih jakostih najvišji in najnižji toni porazgubijo oz. skoraj niso slišni. Električni klavir Clavinova je opremljen s patentirano IAC tehnologijo, ki samodejno prilagodi barvo zvoka in tako omogoča popolno igralno izkušnjo ne glede na jakost igranja.

 

 

Dimenzije/Teža
Dolžina 1430mm
Višina 932mm
Globina 1147mm
Teža 103.0kg
Tipkovnica
Število tipk 88
Mehanika tipkovnice 88 klavirko obteženih tipk s točko preloma(escapement), ki so prevlečene z umetno slonovino in umetno ebenovino
Stopnje občutljivosti tipk Močna, Srednja, Nizka, Fiksna
Pedali
Število pedalov 3
Polovični pedal Da
Funkcije pedalov Damper with half pedal effect, Sostenuto, Soft
Jezik in zaslon
Jezik kontrolne plošče Angleščina
Kabinet
Pokrov tipkovnice Drsni
Stojalo za note Da (z držali)
Zvoki
Zvok klavirja Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial, CFX Binaural Sampling (zvok je zajet v višini pianistovih ušes)
Smooth release Da
Blažilnik resonance Da
Število polifonije 256
Število zvokov 36
Efekti
Reverb 4
Intelligent Acoustic Control (IAC) Da
Pesmi
Število vgrajenih pesmi 19 Voice Demo Songs + 50 Classics + 303 Lesson Songs
Število prostih mest za snemanje pesmi 250
Število prostih stez za snemanje 16
Funkcije
Razpon metronoma 5 - 500
Funkcija za transponiranje Da (-12 ‒ 0 ‒ +12)
Dvojni način Da
Ostale kontrole Tuning, Scale Type, etc.
Pomnilnik in povezljivost
Notranji pomnilnik cca. 1500KB
Izhodi za slušalke 2
USB povezava Možna USB povezava z računalnikom
Ojačevalec in zvočniki
Ojačevalec (25 W + 10 W) x 2
Zvočniki (16 cm + 5 cm) x 2
Acoustic Optimizer Da

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Notice: Undefined variable: site_key in /home/mmusicst/public_html/system/modification/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 113

ŠOLSKI KOMPLET - Električni klavir Yamaha Clavinova CLP-665 PE + KLOP + SLUŠALKE YAMAHA

 
  • CLP665K
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • 4.349,00€
  • 3.950,00€

Sestavite komplet po vaših željah


Oznake: električni klavir, digitalni klavir, električni pianino, digitalni pianino, piano, klavir, električni klavirji, yamaha arius, arius, klavinova, clavinova